Hyalosan

Zdravotnické prostředky a kosmetika řady Hyalosan obsahují biologicky účinnou kyselinu hyaluronovou, případně také i kyselinu mléčnou. Kyselina hyaluronová je důležitou přirozenou součástí řady tkání lidského těla včetně kůže a sliznic. V prostředí pochvy vytváří ochranný gel, který bezprostředně chrání a zvlhčuje sliznici, podporuje přirozené mechanismy zvlhčení vaginální sliznice a urychluje přirozený proces její regenerace. Působí také preventivně proti ztenčení vaginální sliznice a podporuje její obnovu v období přirozené nebo chemoterapií či chirurgickým zákrokem vyvolané menopauzy. Kyselina mléčná je za fyziologických podmínek produkována bakteriemi, které kolonizují vaginální sliznici . Zajišťuje kyselé prostředí pochvy, kterým zpětně podporuje růst této přirozené bakteriální mikroflóry a zároveň vytváří nepříznivé podmínky pro výskyt nežádoucích mikroorganismů.

Váš názor nás zajímá

 


Zobrazit i ostatní produkty z této řady:

Hyalosan intimní mycí pěna pro ženy

Jemná mycí pěna s kyselinou hyaluronovou, extraktem z dubové kůry a šetrnými aktivními mycími látkami pro každodenní péči o intimní partie ženy (vhodné i v období šestinedělí). Pěna je určena k pravidelné intimní hygieně a díky obsahu kyseliny mléčné udržuje přirozené pH intimních partií. Dubová kůra má stahující účinky na pokožku, čímž urychluje její přirozenou regeneraci.

Nevysušuje, ale naopak účinkem kyseliny hyaluronové zklidňuje a zanechává pokožku dokonale čistou, jemnou a přirozeně hydratovanou.

Nezbytný pomocník pro intimní komfort každé ženy.

Ingredients: Aqua, Sodium Cocoamphoacetate, Cocamidopropyl Betaine, Alcohol denat., Quercus Robur Bark Extract, Panthenol, Lactic Acid, Polysorbate 20, Hamamelis Virginiana Leaf Extract, Propylene Glycol, Sodium Hyaluronate, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Parfum.


E-shop
150 ml