Hyalosan

Zdravotnické prostředky a kosmetika řady Hyalosan obsahují biologicky účinnou kyselinu hyaluronovou, případně také i kyselinu mléčnou. Kyselina hyaluronová je důležitou přirozenou součástí řady tkání lidského těla včetně kůže a sliznic. V prostředí pochvy vytváří ochranný gel, který bezprostředně chrání a zvlhčuje sliznici, podporuje přirozené mechanismy zvlhčení vaginální sliznice a urychluje přirozený proces její regenerace. Působí také preventivně proti ztenčení vaginální sliznice a podporuje její obnovu v období přirozené nebo chemoterapií či chirurgickým zákrokem vyvolané menopauzy. Kyselina mléčná je za fyziologických podmínek produkována bakteriemi, které kolonizují vaginální sliznici . Zajišťuje kyselé prostředí pochvy, kterým zpětně podporuje růst této přirozené bakteriální mikroflóry a zároveň vytváří nepříznivé podmínky pro výskyt nežádoucích mikroorganismů.

Váš názor nás zajímá

 


Zobrazit i ostatní produkty z této řady:

Hyalosan vaginální gel

Zdravotnický prostředek
 

HYALOSAN vaginální gel s kyselinou hyaluronovou udržuje přirozeně vlhké a díky obsahu kyseliny mléčné mírně kyselé prostředí vaginální sliznice.

Používá se na podporu regenerace a obnovu přirozeného stavu vaginální sliznice při potížích způsobených:

  • vaginální suchostí spojenou s hormonálními změnami ve všech fázích života ženy, především v období menopauzy, po porodu, při kojení, po chemoterapii a radioterapii, či gynekologických operacích,
  • atrofií vaginální sliznice a epitelu, projevující se svěděním, pálením, zarudnutím, nebo nepříjemnými pocity při pohlavním styku.

 HYALOSAN vaginální gel lze použít i jako lubrikační gel při nedostatečném zvlhčení při pohlavním styku.


Návod k použití



E-shop
10 tub s aplikátorem á 7,5 ml