Hyalosan

Zdravotnické prostředky a kosmetika řady Hyalosan obsahují biologicky účinnou kyselinu hyaluronovou, případně také i kyselinu mléčnou. Kyselina hyaluronová je důležitou přirozenou součástí řady tkání lidského těla včetně kůže a sliznic. V prostředí pochvy vytváří ochranný gel, který bezprostředně chrání a zvlhčuje sliznici, podporuje přirozené mechanismy zvlhčení vaginální sliznice a urychluje přirozený proces její regenerace. Působí také preventivně proti ztenčení vaginální sliznice a podporuje její obnovu v období přirozené nebo chemoterapií či chirurgickým zákrokem vyvolané menopauzy. Kyselina mléčná je za fyziologických podmínek produkována bakteriemi, které kolonizují vaginální sliznici . Zajišťuje kyselé prostředí pochvy, kterým zpětně podporuje růst této přirozené bakteriální mikroflóry a zároveň vytváří nepříznivé podmínky pro výskyt nežádoucích mikroorganismů.

Váš názor nás zajímá

 


Zobrazit i ostatní produkty z této řady:

Hyalosan vaginální čípky

Zdravotnický prostředek
 

Hyalosan vaginální čípky s kyselinou hyaluronovou udržují přirozeně vlhké prostředí vaginální sliznice. Používají se na podporu regenerace a obnovu jejího přirozeného stavu při potížích způsobených vaginální suchostí a atrofií vaginální sliznice.


Dávkování:
1 vaginální čípek denně po dobu 10 dnů nebo dle doporučení vašeho lékaře.

Při léčbě vaginální suchosti, způsobené menopauzou, aplikujte prvních 10-20 dnů 1 vaginální čípek denně, jako následnou dlouhodobou léčbu pak 1 vaginální čípek 2krát týdně. Hyalosan vaginální čípky jsou určeny pouze k vaginálnímu použití.

Nepoužívejte, pokud je obal porušený. Nepoužívejte po uplynutí data spotřeby uvedeného na obale. Ukládejte mimo dosah dětí.



Ingredients: Sodium Hyaluronate, Tocopherol, Centella Asiatica, Malva Sylvestris, Chamomilla Recutita, Melaleuca Alternifolia, Silica, Hydrogenated C12-18 Triglycerides.


E-shop
1 balení obsahuje 10 vaginálních čípků s obsahem kyseliny hyaluronové